СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 22.08.2017

Житомиробленерго повідомляє про результати відкритих обговорень

ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго» повідомляє про завершення проведення відкритого обговорення (відкритого слухання) питання щодо встановлення тарифів на передачу та постачання електричної енергії на 2018 рік, яке проведено у відповідності до вимог Постанови НКРЕКП від 30.06.17р. №866 «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» та про завершення проведення відкритого обговорення проекту інвестпрограми  2018 року, яке проведено яке проведено у відповідності до вимог Постанови НКРЕКП від 30.06.2017р. №866 "Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг".

За результатами проведеного відкритого обговорення (відкритого слухання), яке проходило у період з 07.08.17р. по 21.08.17р., 22 серпня 2017року  відбулося засідання комісії по опрацюванню пропозицій та зауважень до питання щодо встановлення тарифів на передачу та постачання електричної енергії на 2018 рік. Результати проведення відкритого обговорення (відкритого слухання) оформлені Протоколом, який буде розміщено на офіційному сайті ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго» у встановлений термін.

За результатами проведеного відкритого обговорення проекту інвестпрограми  2018 року, яке проходило у період з 21.07.17р. по 19.08.17р., 22 серпня 2017 року відбулося засідання комісії по опрацюванню пропозицій та зауважень до цього проекту. Результати проведення відкритого обговорення оформлені Протоколом, який розміщено на офіційному сайті Товариства за посиланням