СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 18.07.2017

Другий трансформатор ПС «Західна» для надійності електропостачання Мальованки і Богунії

Найважливіша задача ПрАТ „ЕК „Житомиробленерго” – забезпечувати споживачам електропостачання якісно та безперебійно. Аби дотримуватись своїх зобов’язань, компанія вкладає значні кошти в технічне переоснащення, реконструкцію електромереж.
ПС 110/10кВ „Західна”, яка  забезпечує електропостачанням  район Мальованка міста Житомира, введена в експлуатацію  у 1991 році і досі була однотрансформаторна. Можливість резервного живлення була, але з тимчасовим припиненням електропостачання споживачам. Для забезпечення надійності електропостачання району енергопостачальною компанією  «Житомиробленерго»   виконано повну реконструкцію ПС 110/10кВ „Західна”. Змонтовано другий силовий трансформатор потужністю 25,0 МВА. Встановлено сучасні елегазові вимикачі по стороні напруги 110кВ, вакуумні вимикачі по стороні напруги 10кВ.