СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 07.08.2017

З відпочинку повернулися діти працівників енергокомпанії

Діти працівників енергокомпанії  повернулися з відпочинку зі Скадовська. Під час відпочинку малюки відвідали Скадовський дельфінарій,  двічі відвідали аквапарк, кожного дня для дітей влаштовувалася дискотека . Діти були забезпечені п’ятиразовим харчуванням . Діти мали змогу покататися на конях, пограти в спортивні ігри, прийняти участь  у конкурсах та, навіть, відчути себе справжніми акторами у виставі. Наприкінці липня, веселі і  засмаглі вони повернулися до Житомира, переповнені враженнями і щасливими спогадами.  Такий чудовий відпочинок для 40 дітей, чверть з яких складали діти з багатодітних сімей,  у дитячому таборі «Чемпіон» став можливим завдяки сприянню Голови Правління енергокомпанії Олексія Шекети та Голови Профспілки Товариства Михайла Невмержицького.

Триває оздоровчий сезон також  для родинного відпочинку та оздоровлення працівників ПрАТ"ЕК"Житомиробленерго" на базі відпочинку в Залізному Порту.