СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 14.07.2017

Увага шахраї! Особливо вразливі - літні люди!

Отаннім часо збільшилися випадки виманювання грошей обманним шляхом. Шахраї бувають дуже переконливими і завдають психологічного тиску, особливо вразливі - літні люди. Під виглядом працівників комунальних або соціальних служб, вони змушують віддавати останні копійки або заощадження. Потурбуйтеся про своїх батьків та одиноких сусідів! Поінформуйте їх, що трапляються такі прикрі випадки та порадьте їм алгоритм їхньої дії, у випадку, коли хтось вимагатиме гроші.
Житомиробленерго інформує, що працівники РЕМ не мають права вимагати гроші від споживачів! Усі розрахунки за будь-які платні послуги, повязані з електропостачанням проводяться виключно через банківські установи або через термінали/каси, які знаходяться в РЕМ. Працівники РЕМ мають при собі посвідчення, які вони зобов'язані показати! Переконатися, що це дійсно працівник РЕМ і він дійсно виконує завдання енергокомпанії саме за Вашою адресою, можна зателефонувати до кол-центру Житомиробленерго за цілодобовим телефоном (0412) 40-21-50. Ні в якому разі не давайте гроші ні працівникам РЕМ, ні тим, хто ними представляэться!