СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 22.06.2017

Подякували бійці 26-ї Бердичівської артилерійської бригади

Командир військової частини - польова пошта В3231 полковник Андрій Володимирович Маліновський подякував колективу ПАТ "ЕК "Житомиробленерго" та  нагородив грамотою Голову Правління енергокомпанії Олексія Михайловича Шекету за надану бійцям, які виборюють мир  в зоні проведення АТО,  допомогу. На пам'ять   військові подарували макет бойової машини, який займе своє місце в Народному музеї "Історії енергетики Житомирської області".

Як  енергокомпанія "Житомиробленерго" повідомляла раніше, для підтримки українських військових та аби привітати їх з великодніми святами, черговий вантаж від енергокомпанії з необхідними для бійців АТО речами  та продуктами харчування доправлено  в зону проведення АТО.