СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 07.06.2017

Турнір ВС «Енерджі Інтернейшнл Україна» з міні-футболу серед енергокомпаній 07.06-09.06.2017р.

Сьомого червня в Житомирі, у спортивному комплексі «Динамо» відбулося урочисте відкриття IX Турніру з міні-футболу енергопостачальних компаній ТОВ ВС «Енерджі Інтернейшнл Україна», який триватиме до 9 червня. У турнірі беруть участь аматорські команди енергетиків з шести областей: Херсонської, Київської, Житомирської, Кіровоградської, Рівненської та Чернівецької. Команда "Енергія" Житомиробленерго, тренером якої є Микола Подраний, минулого року виборола золото, тож цього року саме житомирська енергопостачальна компанія є господарем змагань. На урочистостях прийняли участь Голова Правління ПрАТ «ЕК» Житомиробленерго» Олексій Шекета, представники профспілок енергопостачальних компаній України. Головний суддя змагань – голова Житомирської асоціації футзалу Віктор Леонідович Таран, а головним секретарем змагань є Томиш Анатолійович Сіцінський.

Під час урочистостей керівник обленерго  Олексій Шекета привітав учасників змагань, й зазначив: «Ми постаралися зробити все, щоб враження, тепло і атмосферу, яку ми передаємо вам,  запам’яталися. Цього разу турнір проходить по круговій системі, щоб уникнути таких моментів, що комусь , як кажуть, підфартило, чи навпаки, ви матимете змогу пограти вдосталь один з одним. Я вдячний профспілкам енергокомпаній, які знайшли фінансові можливості , для участі ваших команд в цьому турнірі. Я висловлюю свою вдячність керівникам енергопостачальних компаній, що віднайшли можливість, у нелегкий для країни час, що  ми всі тут разом можемо змагатися у спортивних баталіях.  Щиро запрошую вас приїжджати не тільки на турнір, але й приїжджати на товариські ігри, просто поспілкуватися, тому що наша енергетична сім’я   - найпотужніша і найсильніша. Бажаю вам перемог не тільки на футбольному полі, але й в житті!».  Під час привітального слова голова Житомирської асоціації футзалу Віктор Леонідович Таран побажав учасникам турніру зіграти без травм, зберігати чесність , спортивні принципи, але це є боротьба, тому нехай переможе сильніший».

Слідкувати за перебігом турніру можна за посиланням: IX ТУРНІР З ФУТЗАЛУ