СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 06.06.2017

Переможці конкурсу на найкраще колективне фото побували в Одесі

Минулими вихідними відбулася поїздка до Одеси працівників енергокомпанії, які перемогли у конкурсі «Найкраща вишиванка Житомиробленерго 2017» у номінації «Найкраще колективне фото».

Одеса зустріла залитими сонцем вулицями та площами і навіть море не встояло перед житомирськими енергетиками та, можна сказати, на очах потеплішало, аби враження від Одеси було максимально приємними. Тож працівники Житомиробленерго за два дні мали змогу не тільки насолодитися колоритним містом, а й позасмагати і поплавати у Чорному морі. Одеса має свої, ні з чим не зрівнянні особливості - її душа  у людях, які там живуть, які наслідували від прийдешніх поколінь одеситів якусь невидиму, але чітко відчутну рису – любити своє місто, пишатися ним, зберігати прекрасні здобутки та будувати нове зі смаком. Усе це, у поєднанні із запахом моря та акації, створює ту атмосферу, яка залишається в пам’яті назавжди.

Учасники екскурсії, а це працівники Олевського та Коростишівського РЕМ і бухгалтерії, висловлюють свою подяку Голові Правління Олексію Шекеті та Голові Профспілки Товариства Михайлу Невмержицькому.