СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 12.05.2017

День охорони праці

11 травня 2017 року у День охорони праці на базі технічної дирекції ПАТ „ЕК „Житомиробленерго” у м. Житомир працівниками дирекції з питань охорони праці було проведено заняття зі всім персоналом служби підстанцій і служби релейного захисту з наступних питань: проведення пожежно-технічного мінімуму, надання долікарської допомоги потерпілим у разі настання нещасного випадку, аналіз травматизму у Товариства та електропостачальних компаніях України.

Працівники служби охорони праці висвітили проблемні питання з пожежної безпеки на об’єктах Товариства та на робочих місцях персоналу. Опрацювали порядок допуску персоналу ДСНС до гасіння пожеж на енергетичних об’єктах Товариства. Значну увагу приділено організації і правильності виконання вогневих робіт як на постійних так ін. на тимчасових місцях у т.ч. на енергетичному обладнанні. Розглянуто будову та застосування первинних засобів пожежегасіння наявних у Компанії.

Також проводилось і заняття з питань домедичної допомоги, пояснювались методи і правила надання реанімаційних дій, а також їх послідовність.

Було також висвітлено питання виробничого і невиробничого травматизму на енергетичному обладнанні Компанії. Приведено аналіз траматизму за 2016 - 2017 р.

Показано навчальні фільми, слайди та фотографії. Директором з питань охорони праці проведена лекція-презентація на тему „Стан охорони праці - шляхи покращення”.