СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 27.04.2017

Вітаємо з ювілеєм Душок З.П.

27 квітня відзначає своє 70- річчя шанована людина та чарівна жінка Зоя Пилипівна Душок.

Свою роботу в Товаристві Зоя Пилипівна розпочала в 1978 році. За 37 років своєї трудової діяльності вона пройшла шлях від інженера служби розподільчих мереж до начальника виробничо-технічної служби.

Колеги, які працювали з Зоєю Пилипівною, відкликаються про неї як про старанного працівника та мудрого керівника, згадують її з великою повагою і шаною.

Зичимо міцного здоров’я, щастя, сімейного тепла. Нехай щедрість, якою Ви нагороджуєте людей, знання, які приносять користь, мудрість та цілеспрямованість, які викликають повагу й приваблюють, довгі роки гідним сяйвом опромінюють Ваш життєвий шлях! Нехай вернуться Вам сторицею Ваші благородні справи, а життєва нива з року в рік засівається зернами добра, миру та злагоди!

Трудовий колектив на чолі з Олексієм Шекетою вітає Зою Пилипівну з 70- річчям!