СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 21.04.2017

Підведено підсумки роботи за І квартал

20 квітня на базі Новоград-Волинського району електричних мереж відбулася виробнича нарада під головуванням Олексія Шекети, за участю начальників РЕМ, з підведення підсумків роботи енергокомпаній за І квартал.  Суттєву увагу було приділено питанню реалізації електричної енергії та зменшенню заборгованості. На нараді обговорювалися  питання виконання інвестпрограми, виконання показників ТВЕ, а саме принципи роботи по  зменшенню понаднормативних витрат електричної енергії,  розглядалися причини аварійних відключень в електромережі. Обговорили стан охорони праці, трудової дисципліни, а також дотримання вимог антикорупційної програми. Зосередили увагу на причинах незадовільних показників деяких РЕМ, які також вплинули на результати рейтингу.

За результатами рейтингу РЕМ перше місце посів Олевський РЕМ, друге та третьє, за результатами роботи дісталися Коростенському та Ємільчинському відповідно. Останнє 24 місце посів Коростишівський РЕМ, але слід зазначити, що цей РЕМ демонструє постійну динаміку у покращенні показників. 23 та 22 місце рейтингу  дісталися Черняхівському та Баранівському РЕМ відповідно.