СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 12.04.2017

Технічний персонал скористався нагодою безпосередньо поспілкуватися з виробниками електробладнання

12.04.2017 р. в м. Київ відбулася виставка енергетики, електроніки  та енергоефективних технологій «Elcom Ukraina 2017». В рамках проведення технічного навчання виставку відвідали технічні спеціалісти ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» - головні інженери районів електричних мереж, начальники та заступники виробничих служб, в кількості 38 чоловік.

На виставці було представлено  електротехнічне обладнання, системи енергозабезпечення та енергоживлення, кабельно-провідникова продукція як вітчизняного виробника так і європейських країн.

Відвідувачі виставки мали можливість ознайомитися з принципом роботи електричного обладнання, можливістю їх монтажу та подальшої експлуатації. Деяке обладнання вже декілька років експлуатується в наших електричних мережах, тому було цікаве спілкування технічних спеціалістів, які експлуатують це обладнання з виробниками. Обговорювалися та задавалися ряд питань щодо надійності та  покращення експлуатаційних характеристик електричного обладнання.

Відвідування виставки дало змогу нашим спеціалістам ознайомитися з новітнім обладнанням європейського рівня, яке ми зможемо в подальшому використовувати в наших мережах для покращення електропостачання споживачів.