СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 18.04.2017

Не тільки пригостили один одного смачною паскою, але й влаштували конкурс

У перший робочий день після Великодніх свят, за ініціативою фінансового директора Тамари Бабак, відбувся конкурс  серед працівників дирекції «Найкраща паска». Всім принесеним на конкурс пасочкам  були присвоєні певні  номерки. Приймалося до уваги  зовнішній вигляд, оформлення, а найголовніше – смак.

Голові Правління Олексію Шекеті припала до смаку  страва під номером 10. Вона нагадала йому смак дитинства. Саме так смакувала пасочка його бабусі, сказав він.  Як виявилося цю випічку приготувала Наталія Хойда, яка працює в енергокомпанії головним бухгалтером. Тож  окремим призом було відзначено саме цю паску.

 За більшістю голосів журі приз за найсмачнішу паску фінансової дирекції виграла заступник начальника відділу оплати праці Тетяна Ахромкіна , приз за найкраще оформлення  - бухгалтер Наталія Кіпчук, приз глядацьких (смакових) симпатій – заступник головного бухгалтера Надія Костецька.