СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 06.04.2017

Житомирським енергетикам допомагають спостерігачі

Подекуди, такі енергооб’єкти, як підстанції, розташовані за межами населених пунктів (у полях та у віддалених від масових поселень людей місцях). Енергетичне обладнання підстанцій, а точніше – їх металеві елементи, можуть стати об’єктом для полювання зловмисників. Окрім того, що крадіжка елементів енергетичного обладнання однозначно призведе до аварійних відключень (виведення з ладу підстанції ) та тягне за собою відсутність електропостачання найближчих населених пунктів, від чого страждатиме у першу чергу місцеве населення, так ще і сама стороння особа, яка намагається втрутитися в роботу такого обладнання наражатиме себе на смертельну небезпеку ураження електричним струмом. Ситуація може бути ще трагічнішою, якщо у наслідок зламаних зловмисником замків чи елементів огорожі, у безпосередню близькість до силового електрообладнання потраплять інші сторонні та діти.

На всіх наших підстанціях встановлені пристрої дистанційної сигналізації, які інформують персонал про виникнення аварійної ситуації, але нагляд людського ока за такими об’єктами вкрай необхідний. Бо набагато краще попередити, ніж боротися з наслідками. З цим завданням ефективно справляються спостерігачі, з якими Житомиробленерго уклало відповідні договори. Спостерігачі – це звичайні люди, які проживають не далеко від енергооб’єктів та періодично, час від часу наглядають за цілісністю огорожі, запірних елементів, повідомляють диспетчерів РЕМ про підозрілі ситуації, виявляють ймовірні загрози крадіжок тощо. Адміністрація Товариства висловлює свою вдячність за співпрацю і просить інших громадян, мешканців області не лишатися байдужими при виявленні ситуацій, які можуть призвести до виведення енергообладнання з ладу. Адже надійна робота енергетичного обладнання запорука комфорту та затишку у наших оселях.