СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 27.03.2017

"Енергія" Новоград-Волинського РЕМ - найкраща в районі!

Протягом майже 4 місяців, починаючи з 3 грудня 2016 р. до 25 березня 2017р., 36 команд пробивали собі дорогу до трофею Чемпіонату "Різдвяні дзвони" . Їх чекав не легкий шлях, адже потрібно було провести 10 матчів у груповому етапі. Потім боротьба у півфіналах  за право змагатися у фіналі за кубок. Це неймовірна футбольна подія, як для футболістів , так і для справжніх футбольних фанатів. що подарувала  масу емоцій та футбольного задоволення!

25 березня 2017 року пройшли заключні матчі турніру! В  фіналі Другої Ліги зустрілися команди ФК «Олімп-2» (с.Ярунь) і ФК «Енергія» (Новоград–Волинський РЕМ).

Матч був дуже напруженим і цікавим Футболісти ФК «Олімп-2» першими змогли добитися успіху і відкрили рахунок. З рахунком 1:0 саме на їх користь команди пішли відпочити на перерву. В другому таймі продовжувалася точитися боротьба, ніхто не хотів ризикувати і моментів було не багато! Але футболісти команди ФК «Енергія» розуміли , що їм нічого не лишається як іти вперед. І згодо їм вдалась чудова комбінація в дотик і на швидкості, ФК «Енергія»(Новоград-Волинського РЕМ)  зрівнює рахунок. І не зупинившись на досягнутому вони виривають перемогу, забиваючи ще один м’яч у ворота ФК «Олімп-2». Футболісти ФК «Олімп – 2» не складали зброї до останніх секунд, штурмуючи ворота ФК «Енергія» (Новоград-Волинського РЕМ)  . Але досвідчені футболісти саме останніх не випустили перемогу із своїх рук. Чудовий і захоплюючий матч!

Переможець Фіналу і володар кубку Другої Ліги –  ФК «Енергія» (Новоград-Волинського РЕМ)  !!! Вітаємо!!!