СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 17.05.2016

Слава захисникам Батьківщини!

17.05.2016 року на базі ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» по вул.Жуйка,12 відбулися урочисті заходи щодо вшанування 31 учасника АТО з числа працівників компанії.

Зустріч розпочав Голова Правління товариства Шекета О.М. зі словами «Слава Україні!». Від імені політиків країни, народу України попросив пробачення за те, що на їх долю випала необхідність брати участь у страшних операціях по захисту нашої Батьківщини. Подякував їм за патріотизм, відповідальність, безмежну любов до країни, яку вони ототожнюють зі своїм рідним краєм, найдорожчими людьми. Компанія не стоїть осторонь подій, що відбуваються. Неодноразово відправляли  бійцям допомогу, особливо запам’яталися різні смаколики, зроблені працівницями компанії, написані  вірші, намальовані малюнки. Зауважив, що саме зараз ми відчуваємо, що ми єдина нація. Подякував Богу за те, що повернулися живими.

Голова Правління вручив цінні подарунки та грошові премії учасникам АТО, особисто обійнявши кожного.

Зворушливими  віршованими  промовами привітали учасників АТО жінки-колеги компанії.

На зустрічі виступили учасники АТО: Козаков Олексій Ростиславович – електромонтер Житомирського РЕМ та Черненко Леонід Анатолійович – охоронник служби охорони. Подякували керівництву компанії за підтримку та розуміння, побажали усім міцного здоров’я, особистого щастя, спокою на нашій рідній землі.

Усі присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Із заключним словом виступив Голова Правління Шекета О.М. Зауважив, що товариство і на далі не залишить сам на сам своїх героїв. Є віра і надія в нашу перемогу, мир і спокій запанує на нашій землі, бо Україна багата на щедрих, патріотичних людей.

Зустріч закінчилася виконанням присутніми гімну України.