СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 17.11.2011

Вивчаємо Правила з електробезпеки на тролейбусі

ПАТ „ЕК „Житомиробленерго” звертає увагу мешканців області на небезпеку електричного струму. Неповажне відношення до виконання правил безпечного поводження з електричними приладами, або просто необізнаність громадян щодо небезпеки електроенергетичного обладнання може привести до непоправних наслідків.
Про небезпеку ураження електричним струмом Житомиробленерго систематично попереджає громадян у засобах масової інформації: - обласних та районних газетах, обласному радіо та телебаченню, у власних інформаційно-консультативних пунктах, у розповсюджених по навчальних закладах плакатах та дитячих книжках.
А у жовтні 2011 року, вперше в області започаткована нова форма навчання та попередження громадян. Це зовнішнє оформлення нового тролейбуса, який щоденно працює на вулицях нашого міста, дитячими малюнками про основні порушення Правил електробезпеки, що можуть привести до нещасного випадку.
Тут йдеться про заборону проникнення у трансформаторні підстанції, про небезпеку крадіжки електропроводів та енергетичного обладнання, небезпеку обірваних електричних проводів повітряних ліній електропередачі та ще багато інших небезпечних факторів зазвичай корисного та життєво необхідного електричного струму.
На тролейбусі також нанесено номери телефонів виклику аварійних служб Житомирського РЕМ у разі пошкодження в електричних мережах та „гарячої лінії” Житомиробленерго для інших звернень та отримання консультацій.
Тепер батьки просто на вулиці, дивлячись на тролейбус, можуть показати своїм дітям, що ніколи і ні за яких умов не можна роботи, граючись на подвір’ї біля діючих електричних підстанцій та повітряних ліній електропередач.
Громадяни, будьте обережні! Електричний струм небезпечний для життя!