СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 20.03.2024

Проведені заходи щодо мінімізації тривалості перерв в електропостачанні споживачів області

АТ “Житомиробленерго”, як оператор системи розподілу, посилено проводить роботу по зменшенню перерв в електропостачанні споживачів, як в аварійних ситуаціях, так і при проведенні перемикань в електроустановках.

У сучасних умовах, коли продовжується російська військова агресія проти України, безперервна робота суб’єктів господарювання всіх форм власності, що спрямована на відновлення економіки України, набула першочергового значення, і відключення електричної енергії призводить до зупинки підприємств, втрати робочих місць, недоотримання податків до державного та місцевого бюджетів, які на сьогодні максимально спрямовані на забезпечення потреб Збройних Сил України та територіальної оборони області.

Для досягнення мінімального часу перерв в електропостачанні, компанія проводить в своїх мережах фазування ліній 10кВ та 35кВ.

Протягом лютого та березня 2024 року закінчено роботи по фазуванню ліній 10 кВ в Житомирському (база смт.Зарічани) та Андрушівському районах електромереж. Виконано комплекс робіт по зміні фазування на трансформаторах по стороні 35 кВ та виконано перевірку збігу фаз в мережі 10 кВ на 9-ти підстанціях 35/10кВ Товариства.

Перемикання в мережі напругою 10 кВ та виведення в ремонт обладнання зазначених підстанцій тепер може виконуватись без знеструмлення споживачів електроенергії шляхом включення ліній 10 кВ “в кільце”.