СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 22.12.2023

Вітаємо з Днем Енергетика!!!

Сьогодні День Енергетика! Свято героїв енергетичного фронту – людей, які довели, що енергетика – це не тільки про світло, струм та живлення. Енергетика – це самовідданість і велика праця.

Ви працюєте за будь-якої погоди та у будь-який час доби, часто навіть нехтуючи власною безпекою. Ви розумієте, що за вашими плечима мільйони осель, у яких має бути світло!

Дякуємо кожному з вас за невтомну працю у сьогоднішніх надзвичайно складних умовах, за самовіддачу та героїзм! За ваш фронт, який гідно тримаєте щохвилини! За високу майстерність та професіоналізм! Дякуємо за те, що не даєте темряві жодного шансу!

Нехай Ваша робота завжди приносить радість, задоволення і відчуття гордості, а професійні успіхи йдуть поряд із особистим щастям та благополуччям.

Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, життєвої сили, тепла в душі, невичерпної енергії, миру, добра, впевненості у завтрашньому дні, втілення в життя мудрих ідей та сміливих задумів на шляху до нашої спільної ПЕРЕМОГИ!

З добром і світлом! АТ «Житомиробленерго»