СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 23.06.2023

Допомога Херсонщині

Продовжуємо допомагати нашій рідній Херсонщині у ліквідації наслідків підтоплення через підрив російськими терористами Каховської ГЕС.

АТ «Житомиробленерго» разом із колегами-енергетиками з Рівненської, Чернівецької, Кіровоградської області, а також Житомирською обласною енергопостачальною компанією, Кіровоградською обласною енергопостачальною компанією та Київською обласною енергопостачальною компанією придбали та доставили гуманітарний вантаж до територіальних громад, постраждалих від російського теракту.

Допомога формувалася за конкретним переліком та потребами. На прохання трьох ОТГ Херсонщини (Чорнобаївської, Дар’ївської, Білозерської) було закуплено обладнання та матеріали для осушування, розчищення територій, проведення будівельно-відновлювальних робіт на суму понад 700 тисяч гривень. Зокрема, передано шифер, теплові дизельні гармати, будівельні плити, візки, лопати, водонепроникний спецодяг, рукавички, чоботи тощо.

Ніколи не стоїмо осторонь проблем!

Завжди готові допомагати та допомагаємо!

Разом ми велика сила! Разом ми здатні все відбудувати та відновити!

Добрі справи