СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 23.06.2022

Латвійський інвестор АТ «Житомиробленерго» під час зустрічі із військовими: «Європа та Група компаній VS Energy солідарні з Україною !»(+відео)

Латвійський інвестор, акціонер Групи компаній VS Energy, що володіє АТ «Житомиробленерго», Віліс Дамбінс у рамках робочого візиту зустрівся із житомирськими військовими. 8 років тому голова правління АТ «Житомиробленерго» Олексій Шекета запропонував VS Energy опікуватися місцевою військовою частиною, коли росія почала війну проти України. Європейські партнери упродовж цих років підтримують усі ініціативи, пов’язані із волонтерськими проєктами та допомогою Збройним Силам України. Віліс Дамбінс передав житомирським військовим прапор Латвії у знак солідарності з Україною.

«Група компаній VS Energy і далі підтримуватиме українських військовослужбовців, котрі боронять рідну землю від російської агресії. Разом з Олексієм Шекетою та командою енергетиків докладаємо усіх зусиль, щоб швидше виконати ваші запити. І не має значення, чи це придбання авто, чи установки для оборонної зброї, чи звичайна провізія», – сказав латвійський інвестор АТ «Житомиробленерго».

АТ «Житомиробленерго» за підтримки акціонерів надало допомогу Збройним Силам України, батальйонам територіальної оборони, військовим адміністраціям, органам поліції і швидкого реагування, внутрішньо переміщеним особам із зони бойових дій на загальну суму 20 мільйонів гривень цьогоріч, з початку масштабного наступу росіян на Україну. 

Також Віліс Дамбінс запевнив, що Латвія та Група компаній VS Energy підтримуватимуть Україну і до, і після перемоги у війні проти росії та її сателітів.