СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 20.05.2022

Благодійна допомога внутрішньо переміщеним особам із зони бойових дій.

Від початку збройної агресії російської федерації  та небезпеки державної незалежності України її територіальної цілісності та введенням 24.02.2022 року воєнного стану в Україні, Правлінням АТ «Житомиробленерго» було прийняте рішення про надання благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам із зони бойових дій шляхом надання безкоштовних послуг з підключення об’єктів до мереж Товариства для забезпечення побутових потреб громадян.

З початку повномасштабних воєнних дій працівниками АТ «Житомиробленерго» безкоштовно підключено 73 житлові будинки в населених пунктах Житомирської області.

Не зважаючи на зміни внесені у Постанову КМУ № 457 від 16.04.2022 року «Про підтримку окремих категорій населення, яке постраждало у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України» АТ «Житомиробленерго» продовжує надавати благодійну допомогу з безкоштовного підключення об’єктів внутрішньо переміщених осіб із зони бойових дій.