СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 20.04.2022

ЗАЯВА ГРУПИ КОМПАНІЙ VS ENERGY ЩОДО РОСІЙСЬКОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АГРЕСІЇ

Група компаній VS Energy та її акціонери (громадяни Латвійської Республіки Віліс Дамбінс, Валтс Вігантс та Артурс Альбергс, а також громадяни Федеративної Республіки Німеччина Олег Сізерман та Марина Ярославська) висловлюють щиру повагу героїзму та згуртованості українського народу та Збройних сил України в боротьбі за європейське демократичне майбутнє.

Дев’ятий рік в Україні триває російська військова агресія. Другий місяць триває повномасштабне військове вторгнення РФ в Україну. Гинуть діти, жінки, літні люди, цивільне населення, знищуються житлові будинки, школи та лікарні.

Ті жорстокі злочини, які відбуваються в Україні, не мають та не можуть мати жодного виправдання. Геноцид українського народу, зокрема, виявлені на початку квітня звірства, вчинені з мирним населенням в Бучі, Ірпені, Гостомелі, Бородянці, цинічна атака на мирне населення під час евакуації з вокзалу в Краматорську, руйнування всієї інфраструктури країни, ядерний шантаж світу, який чинить найвище керівництво РФ – ці та інші злочини проти людяності будуть засуджені поколіннями та отримають правову оцінку в найвищих судових інстанціях.

Ми засуджуємо неспровоковану агресію РФ.

Ми засуджуємо санкціоноване режимом Лукашенка використання території Білорусі для здійснення варварського акту агресії проти України.

Ми глибоко співчуваємо родинам загиблих.

Протягом останніх восьми років група компаній VS Energy активно підтримувала Україну та українців. Зокрема, неодноразово надавалася фінансова допомога Збройним силам України, здійснювалася підтримка волонтерських організацій, закупівля необхідного обладнання, матеріалів та транспортних засобів. При цьому весь цей час жодної діяльності на території РФ групою не здійснювалося.

В цей важкий час ми хотіли би підтвердити, що група компаній VS Energy продовжуватиме всіляко підтримувати державність, суверенітет та демократичний розвиток суспільства та економіки України.

Слава Україні !

З повагою,

Група компаній VS Energy