СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 16.11.2021

Пішов з життя Михайло Миколайович Невмержицький

Колектив АТ «Житомиробленерго»  з глибоким сумом сприйняв звістку про передчасну смерть Михайла Миколайовича Невмержицького, який протягом довгих років очолював профспілковий комітет Товариства.       

Михайло Миколайович розпочав свою трудову діяльність в «Житомиробленерго» з 2003 року на посаді економіста І категорії . У жовтні місяці 2003 року був обраний на посаду голови профкому обласної профспілкової організації Незалежної галузевої профспілки енергетиків України  Товаритсва “Житомиробленерго” й очлював спілку до 2018р. За час роботи у обласній профспілковій організації  Житомиробленерго“ заслужив повагу та довіру трудового  колективу компанії.  За сумлінне відношення до праці Невмержицький М.М. неодноразово нагороджувався  різноманітними грамотами. 28 лютого 2018 року був обраний на посаду заступника голови профкому, а у червні 2021 року Михайло Миколайович пішов на заслужений відпочинок.

Трудовий колектив АТ «Житомиробленрего» висловлює слова співчуття дітям та рідним Михайла Миколайовича Невмержицького. Вічна пам’ять!