СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 10.11.2021

Забезпечили теплом

Добрі справи не залишаються непоміченими- вони як маяки світять тим,хто чекає допомоги. Днями  АТ "Житомиробленерго" отримало звернення від Денишівської спеціальної школи з проханням допомогти придбати дрова для забезпечення опалення закладу. У свою чергу, енергетики не змогли лишатися осоторнь нагального питання підшефни й придбали необхідну деревину для того, або діткам було тепло.

Адміністрація, колектив та вихованці Денишівської спеціальної школи дякує АТ "Житомиробленерго", зокрема її керівнику Шекеті Олексію Михайловичу.  Галина Миколаївна Шпак, яка виконує обов’язки директора навчально-виховного закладу, звертаючись до енергетиків зокрема зазначила: "Упевнені, що цей приклад показовий і для інших. Надаючи допомогу в цей нелегкий час,  Ви даруєте надію,що разом ми подолаємо будь які негаразди.  Завдяки Вашій підтримці ми зможемо дотримуватися температурного режиму, зберігаючи здоров'я дітей та працівників. Здоров'я Вам, процвітання, щастя". 

Добрі справи