СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 21.09.2021

До уваги побутових споживачів!

Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послу «Про затвердження змін до деяких постанов НКРЕКП» від 17.03.2021р. №475, внесено зміни до Правил роздрібного ринку електричної енергії, затверджених постановою НКРЕКП 14.03.2018 року № 312 (далі -ПРРЕЕ).

Відповідно до вимог пункту 2.4.2 глави 2.4. ІІ розділу ПРРЕЕ індивідуальні побутові споживачі повинні погодити дозволену (договірну) потужність на рівні встановленому проектною документацією електрозабезпечення об’єкта споживача, у разі її відсутності на рівні не нижче 3 кВт та/або за результатами виконання відповідних заходів інвестиційної програми на рівні не нижче 5 кВт.

Звертаємо увагу, що потужність об’єкта споживача обмежується на рівні потужності передбаченої проектом указаного об’єкта споживача та / або технічними характеристиками мереж зовнішнього електрозабезпечення указаного об’єкта споживача.

Персоналом оператора системи розподілу АТ «Житомиробленерго» індивідуальним побутовим споживачам буде надано під підпис або надіслано поштою повідомлення про погодження дозволеної (договірної) потужності.

У разі незгоди із зазначеною величиною встановленої (договірної) потужності за об'єктом споживача, останньому необхідно впродовж місяця подати до  АТ "Житомиробленерго" відповідне обґрунтування іншої величини дозволеної потужності об’єкта.

За відсутності заперечень до встановленої дозволеної  потужності протягом місяця зазначена дозволена  потужність буде вважатися прийнятою.