СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 06.08.2020

Чергова допомога лікарні

Зважаючи на складну ситуацію з пандемією пов’язану з COVID 19, керівництво Житомиробленерго разом з профспілковою організацією постійно підтримують медиків Житомирщини шляхом придбання важливого обладнання, яке рятує життя.

Весною для Житомирської обласної лікарні було придбано апарат штучної вентиляції легенів і захисні маски, а у липні для  Житомирської районної лікарні придбали найсучасніший монітор пацієнта. Цей апарат дозволяє лікарям контролювати стан важких пацієнтів і саме у такому обладнанні є нагальна потреба медичних закладів. Дізнавшись про гостру потребу лікарень у таких моніторах,  Голова Правління пообіцяв придбати ще один такий апарат. Слово стримано! За кілька тижнів ще один новенький монітор пацієнта було передано житомирській районній лікарні. «Я не лікар, але рахую що головне у лікуванні пацієнтів встановити точний діагноз та контролювати хід лікування за протоколами, тому ми надаємо таку спонсорську допомогу та показуємо приклад іншим компаніям і підприємствам», - зазначив очільник АТ «Житомиробленерго» Олексій Шекета. У свою чергу генеральний директор Житомирської районної лікарні Тарас Собко подякував енергетикам за надану своєчасну допомогу.  «Це вже другий такий монітор ми отримали від Житомиробленерго. Перший вже працює на повну потужність, надає допомогу лікарям у діагностиці і лікування пацієнтів», - зазначив керівник лікарні.

Добрі справи