СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 19.06.2020

Чергова допомога медикам для боротьби з COVID 19.

Медичні працівники Житомирської області знову отримали благодійну допомогу від АТ «Житомиробленерго» та профспілки житомирських енергетиків. Цього разу медичне обладнання у «Монітор пацієнта Е 800» передано Житомирській районній лікарні.

Керівник АТ «Житомиробленерго» Олексій Шекета зазначив: «Ми однозначно бажаємо стояти по одній стороні барикад з лікарями у боротьбі з будь якими хворобами, незалежно, чи це COVID, чи інше захворювання. Кілька років поспіль ми передавали допомогу на передову, їздили в АТО і підтримували зв’язок з нашими бійцями, підтримували їх,  а зараз фронт у нас змістився. Тепер ми боремося з невидимим, скритим  ворогом, але я упевнений, що ми переможемо. Ми продовжуємо свій благодійний ритм і будемо допомагати нашим лікарням, по можливості  будемо забезпечувати  сучасним обладнанням. Ми вже придбали апарат ШВЛ для обласної лікарні, на черзі ІФА тести, для того, щоб здійснювати профілактику, аби розуміти хто є у групі ризику, а хто вже ні, для того, аби вибудовувати певну стратегію. Якщо ми будемо працювати пліч-о пліч, то не страшні ні COVID, ні інші хвороби».  У свою чергу керівник Житомирської районної лікарні Тарас Собко висловив слова щирої подяки й додав, що лікарня має велику потребу саме у таких апаратах, бо вони дають змогу контролювати життєві функції  пацієнта :  контроль тиску, контроль пульсу, контроль електрокардіографічної діяльності  серця, а також контроль  сатурації серця, яка показує рівень насичення киснем організму.

Напередодні  Дня медичного працівника колектив АТ "житомиробленерго" вітає усіх медиків з професійним святом!

Добрі справи