СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 08.05.2020

Привітали Ветеранів з Днем Перемоги

Напередодні свята Перемоги над ІІ світовою війною АТ «Житомиробленерго» постійно вітає своїх пенсіонерів-енергетиків, які у буремні роки найжахливішої війни виборювали мир і рідну землю для майбутніх поколінь. Вони пам’ятають  і запеклі бої, і повоєнні роки відбудови країни. Вони присвятили своє подальше життя розбудові енергетичного господарства в Житомирській області, що часом потребувало титанічних зусиль, бо майже не було тоді відповідної техніки та транспортних засобів, але жагу до того, аби виконати завдання  будь якою ціною –у них не відняти.
Аби привітати своїх  Ветеранів-енергетиків АТ «Житомиробленерго» виділило матеріальну допомогу у сумі 1000грн, та сформували продуктові  кошики. Подбали також про воїнів-інтернаціоналістів, ветеранів АТО і ООС.
Ми вдячні Вам, Ветерани, наші Захисники, за той великий подвиг, який Ви зробили для людства. Низький Вам уклін! Нехай над нашою країною буде завжди тільки мирне небо!

Добрі справи