СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 08.05.2020

Ветеран – енергетик зустрів Перемогу у Берліні

З нагоди Дня Перемоги працівники АТ «Житомиробленерго»  відвідали своїх пенсіонерів – енергетиків,  які під час ІІ Світової війни  боронили рідну землю від загарбників. Серед них – Кухнюк Микола Миколайович, який у складі ІІ-го Українського фронту піхотинцем пройшов бойовий шлях від Сталінграду до Берліну, де й зустрів Перемогу.
У післявоєнні роки обрав для себе непростий шлях –енергетичний. Присвятив життя розбудові енергетичної галузі, електрифікації рідної Житомирщини. Працював електромонтером ОВБ Житомирського РЕМ.
Після виходу на заслужений відпочинок, активний і бадьорий Микола Миколайович знайшов для себе цікаве захоплення – вишивання картин. 
Він з радістю зустрів колег, які завітали його привітати з Днем Перемоги, дуже дякував і передавав привіт колективу енергетиків, а особливо ремівцям. Бажаємо нашим Ветеранам здоров’я, бадьорості, благополуччя і радості від життя.