СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 21.12.2019

Урочистості з нагоди Дня енергетика

21 грудня у залі Житомирської обласної філармонії відбулися урочистості з нагоди Дня енергетика. Це головне професійне свято для трудового колективу АТ «Житомиробленерго». Під час привітального слова Голова Правління «АТ «Житомиробленерго» Олексій Михайлович Шекета подякував всім працівникам за гарні результати, за вірність компанії, зокрема зазначивши: «Дорога моя енергетична родина, ми мусимо йти вперед. Нам буде важко, але коли світить світло, по дорозі йти легше. Тому освітлюймо цю дорогу для нас і для споживачів електричної енергії». Також він подякував Житомирські обласній державній адміністрації за співпрацю і спільні зусилля у вирішенні багатьох проблемних питань. За віддану працю та особистий внесок у розбудову енергетичної галузі відбулося нагородження працівників компанії Почесними грамотами, Подяками,нагрудними знаками « Почесний енергетик Житомирщини» та «За заслуги в розвитку енергетики Житомирщини». Таку нагороду також отримав начальник служби підготовки персоналу Анатолій Андрійович Гуцало, який присвятив енергетиці 50 років безперервної праці. Також за багаторічну сумлінну працю 50 працівників отримали звання «Ветеран праці». З професійним святом привітав енергетиків заступник голови Житомирської облдержадміністрації Градівський Віктор Михайлович, який подякував керівнику АТ «Житомиробленерго» за невтомну працю трудового колективу АТ «Житомиробленерго» на благо області, а також за те, що добре дбає про працівників. Під час свого виступу Віктор Михайлович вручив від імені голови адміністрації Почесну Грамоту електромонтеру служби підстанцій Клімчуку Н.С. , а також Подяку диспетчеру ЦДС Сусу В.М. Серед гостей в залі філармонії були присутні також працівники Житомирської обласної енергопостачальної компанії. Керівник ЖОЕК Андрій Гуцало також привітав всіх зі світом та вручив низку нагород.
Після офіційних урочистостей для енергетиків співала Народна артистка України Катерина Бужинська, якій від імені усіх житомирських енергетиків подякував Заслужений енергетик України, колишній керівник АТ «Житомиробленерго» Анатолій Володимирович Левицький й подарував чудові квіти.
Після офіційних урочистостей для енергетиків співала Народна артистка України Катерина Бужинська.