СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 04.12.2019

Відкриття об'єднанної диспетчерської

3 грудня відбулося відкриття оновленої диспетчерської Попільнянського РЕМ, до якої додали усе необхідне, аби мати змогу контролювати також електромережі Ружинського району, у зв’язку із злиттям двох РЕМ.
За досить короткий час був виконаний великий обсяг робіт як ремонтних, так і робіт, які безпосередньо пов’язані з оперативним управлінням електромережами. Власними силами РЕМ зроблена мнемосхема Ружинського РЕМ, а також впроваджено телемеханіку. "Відтепер диспетчер має змогу дистанційно керувати безпосередньо з робочого місця обладнанням підстанцій 35-110кВ Ружинського району, а це значна економія часу і пального. На даний час телемеханіка в цьому районі вже налагоджена на більш ніж 80% підстанцій, роботи продовжуються.У наступному році впровадження телемеханіки також відбудеться на підстанціях Попільнянського району", - зазначив начальник Попільнянського РЕМ Олександр Ісько. Диспетчерську сміливо можна назвати надважливим центром управління, від професійної і виваженої роботи працівників якого залежить електропостачання у даному випадку двох районів, тому переоцінити роботу енергетиків у цьому напрямку дуже складно. Під час відкриття об’єднаної диспетчерської, Голова Правління АТ «Житомиробленерго» Олексій Шекета подякував колективу РЕМ за сумлінну працю та побажав безаварійної роботи.