СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 22.11.2019

Щодо повернення переплат за електричну енергію спожиту до 01.01.2019 року

 Шановні споживачі електричної енергії !

Відповідно до Закону України «Про ринок електричної енергії», який набрав чинності 11.06.2017 року, суб’єкти господарювання, які одночасно проводили діяльність з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та постачання електричної енергії за регульованим тарифом, повинні були протягом 18 місяців з дня набрання чинності зазначеним Законом (тобто, до 11 грудня 2018 року) здійснити юридичне відокремлення діяльності з розподілу електричної енергії від інших видів діяльності вертикально інтегрованого суб’єкта господарювання, у тому числі шляхом створення електропостачальника. Так, на виконання цих вимог Закону України «Про ринок електричної енергії» були створені оператор системи розподілу (АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО») та постачальник електричної енергії (ТОВ «ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» - ТОВ «ЖОЕК»).

З урахуванням зазначеного НКРЕКП видало АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» ліцензію на право провадження діяльності з розподілу електричної енергії, яка набрала чинності з 01.01.2019 року.

Таким чином, договори про постачання електричної енергії, укладені з АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» в частині постачання електричної енергії припинили свою дію з 01.01.2019 року.

Враховуючи вищезазначене, в разі наявності у Вас переплати за електричну енергію спожиту до 01.01.2019 року, просимо Вас надати інформацію щодо банківських реквізитів для повернення Вам переплати за електричну енергію спожиту до 01.01.2019 року.