СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 02.09.2019

Подяка від юної спортсменки

АТ «Житомиробленерго» завжди вітає прагнення людей до здорового способу життя і підтримує спортсменів- як своїх працівників, так і спортивну молодь Житомирщини.

Днями у Кароліно-Бугаз відбувся Всеукраїнський турнір "Кубок "Юна Україна" серед молоді з боротьби самбо, куди зїхалися найсильніші у цьому виді спорту юнаки та дівчата  різних вагових категорій з усієї України. Житомирщину серед інших спортсменів представляла Камерон Емілія.  Дівчина навчається в одинадцятому класі звичайної школи, але вже має низку власних перемог і високих нагород. Тільки у поточному році: бронзова призерка Чемпіонату України серед дорослих,  золота медаль Міжнародного турніру у Берліні, здобула звання  КМС по боротьбі самбо. До цих нагород долучилася нова – бронзова медаль "Кубок "Юна Україна 2019". У категорії 56 кг, у якій змагалася Емілія, було 9 спритних досвідчених спортсменок. Це мабуть найбільша кількість суперників в одній вазі на цих змаганнях . Спортсменка дякує АТ «Житомиробленерго» за фінансову підтримку, надану їй для участі у змаганнях. Вітаємо юну самбістку! Бажаємо нових яскравих перемог!