СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 18.02.2019

Про помилково сплачені кошти за електричну енергію на рахунки РЕМ АТ «Житомиробленерго» (код ОКПО 22048622)

Ваша переплата за електроенергію, яка виникла в результаті помилкового зарахування Вами коштів на рахунок АТ «Житомиробленерго» протягом січня-лютого 2019р, буде зарахована на Ваші особові рахунки відкриті в Товаристві з обмеженою відповідальністю «Житомирська обласна енергопостачальна компанія» (ТОВ «ЖОЕК»).

Відповідно до загальних засад цивільного законодавства України щодо недопустимості позбавлення права власності, Вам необхідно заповнити заяви, бланки, що були доставлені персоналом районів електричних мереж. В разі відсутності бланка заяв прохання звернутися до відповідного РЕМ.

До вищезазначених випадків, не будуть проводиться заходи щодо припинення електропостачання.

Наголошуємо, що рахунки за спожиту електричну енергію, починаючи з січня 2019р, необхідно сплачувати за реквізитами ТОВ «ЖОЕК».

 

Адміністрація АТ «Житомиробленерго»