СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 29.01.2019

Пішов з життя Юрій Семенович Павловський

29 січня 2019 року пішов з життя один із старійшин Житомирської енергетики, колишній технічний директор „Житомиробленерго”, Заслужений енергетик України  Юрій Семенович Павловський.
Для більшості працівників Товариства прізвище цього поважного чоловіка є символом невтомності, виняткової самодисципліни та прикладом звитяжного служіння своєму народу. 
45 років своєї трудової біографії уславлений ветеран позначив титанічною працею на ниві енергетики.  Усі посади, які обіймав Юрій Семенович  упродовж багатьох десятиліть, були для нього однаково відповідальними та дорогими.
Юрій Семенович Павловський народився 03 вересня 1948 року у с. Корнин, Попільнянського району,   Житомирської області. 
У 1971 році  здобув вищу освіту за спеціальністю інженер-електрик в Українській сільськогосподарській академії, після чого влаштувався на роботу в Черняхівський РЕМ майстром. За рік Юрій Семенович став старшим інженером Житомирського обласного підприємства сільських електромереж. З 1978 по 1982 роки обіймав посаду начальника виробничо-технічної служби Коростенського підприємства електричних мереж, а далі працював головним інженером цього підприємства. З 1993 по 1994 роки він працював заступником головного інженера  по Чорнобильській зоні Житомирських Східних електричних мереж, з 1994 по 1995 - головним інженером КПЕМ. У 1995 Юрій Семенович очолював Житомирське обласне представництво «Київавто ЗАЗ». З жовтня 1995 року Ю.С. Павловський обіймав посаду заступника головного інженера Житомиробленерго, а з 2003 – заступника технічного директора компанії.  З березня 2004 року Юрій Семенович Павловський  був призначений технічним директором ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» й працював на цій посаді 10 років. З 2014 по 2016 роки працював начальником ІКЦ. 
Життєвий шлях Юрія Семеновича є чудовим прикладом гармонійного поєднання наполегливої та цілеспрямованої праці і постійного навчання та самовдосконалення, які завжди доповнювалися вимогливістю до себе і до своїх колег. Він і досі залишається взірцем людяності та життєвої мудрості, які завжди додавали Ю.С. Павловському щирої поваги та шани.
З глибоким болем колектив Товариства зустрів звістку про смерть людини, яку поважали за мудрість та щирість, професіоналізм і відповідальність.


Правління і трудовий колектив АТ „Житомиробленерго” висловлює щирі глибокі співчуття дружині Валентині Андріївні, синам Олександру Юрійовичу та Валентину Юрійовичу, всім рідним та близьким покійного.
Світла пам’ять про Юрія Семеновича Павловського назавжди залишиться в наших серцях. Царство Небесне душі його і вічна пам’ять.

Колектив АТ „Житомиробленерго”
Профспілковий комітет