СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 03.10.2017

Новий рівень оперативного керування електромережами Коростишівського РЕМ

Коростишівський РЕМ 03 жовтня 2017 року почав щорічне навчання оперативного та оперативно- виробничого персоналу з ознайомлення на діючому обладнанні пс 35/10 Студениця  нового встановленого обладнання та впроваджених в мережі 10 кВ передових методик та технологій ведення перемикань без погашення споживачів.

Під час виведення в ремонт обладнання  напругою 35 кВ ПЛ-35 кВ Коростишів-Студениця жодний споживач електроенергії не відчув відсутності напруги. Перемикання виконувались методом «включення в кільце» ліній 10 кВ та виведення в ремонт основного обладнання  тупікової підстанції  35/10 кВ Студениця  без погашення споживачів.

Протягом  вересня  технічними службами  Компанії  (служба ПЛ, ПС, РЗА,  ЦДС) та ОДГ Коростишівського РЕМ виконано роботи по зміні фазування в мережі 35 кВ на трьох підстанціях (Н.Городецька, Старосільці, Студениця), що дало можливість з’єднувати в  «кільце» мережі  10 кВ всього Коростишівського та навіть Черняхівського РЕМ.  Виконано заміну на всіх підстанціях  Коростишівського РЕМ  відпрацювавших  свій термін  масляних вимикачів напругою 10 кВ   на  сучасні вакуумні вимикачі ВРС-10, замінено пристрої релейного захисту 10 кВ на сучасні мікропроцесорні.

Виконання робіт на завершальному етапі службою ЗДТУ по впровадженню сучасного комплексу телемеханіки відкриває новий рівень оперативного керування електромережами Коростишівського РЕМ.

Бажання та наполегливість   керівництва Коростишівського РЕМ покращити електричні мережі на своїй території  знайшли підтримку технічного департаменту Компанії.