СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 22.08.2021

Вітання з Днем Незалежності

Шановні колеги і партнери! Шановні споживачі електричної енергії! 

Щиросердно вітаємо із найбільшим національним святом українського народу — Днем Незалежності України!
 


 

Творення історії України, її сьогодення і майбутнього залежить від кожного з нас. Це свято для нас сьогодні набуло особливого значення - на сході країни українські бійці, ризикуючи життям, захищають мирне небо та відстоюють незалежність та суверенітет нашої Держави. Набули надзвичайно особливого піднесення такі поняття як патріотизм та героїзм.

Сучасне покоління українців унаслідувало приклади своїх предків, примножує славу України, декларує її непереборне прагнення до волі, її загартований дух, віру у світле майбутнє. Будуймо його разом! Кожен на своєму місці, сумлінно працюючи, робить загальну справу - створює щасливе майбутнє як своє, так і прийдешніх поколінь.

Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім мир та любов, щастя і добро, порозуміння та згуртованість!

Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях!

 

Слава Україні!

З повагою
АТ "Житомиробленерго"