СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 14.04.2023

Підсумки проходження осінньо-зимового періоду 2022/2023 р.р.

Найскладніший опалювальний сезон в історії української енергосистеми завершився: енергетики Житомиробленерго продемонстрували свій професіоналізм та не допустили занурення області у темряву.

🔹Розробляли та застосовували резервні схеми електроживлення, щоб якнайшвидше відновити електропостачання споживачам.

🔸Шукали шляхи як стабілізувати ситуацію в області, приймали неординарні технічні рішення, збалансовуючи енергосистему щохвилини, аби скоротити терміни вимушених відключень.

🔹Робили все для першочергової подачі напруги на об'єкти комунальної сфери, щоб область була з водопостачанням, водовідведенням і теплом.

🔸Диспетчери, ремонтні бригади, інженери, фахівці кол-центру працювали в режимі 24/7 в умовах небачених викликів та дефіциту електричної потужності, яких не зазнавала жодна європейська країна.

Спроби ворога забрати у нас світло та тепло, знищуючи енергетичну інфраструктуру, були зведені нанівець – завдяки професіоналізму енергетиків АТ «Житомиробленерго», ґрунтовній підготовці нашої компанії до осінньо-зимового періоду та за підтримки Житомирської обласної військової адміністрації, нам вдалося втримати енергосистему області та пройти надскладний опалювальний період контрольовано.

⚡️ Розпочинаємо підготовку до наступного опалювального сезону 2023/2024. Стан енергосистеми країни, зокрема й Житомирської області, який є однією з ключових проблем української економіки, вносить свої корективи і може суттєво пригальмовувати процес підготовки до наступного осінньо-зимового періоду. Проте спільними зусиллями НКРЕКП та енергетиків усіх ланок опрацьовуються варіанти вирішення проблемних питань та шукаються компромісні рішення.

💙💛 Щиро вдячні мешканцям Житомирщини за витримку, розуміння та підтримку енергетиків!