СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 17.08.2020

Найсучасніше обладнання для аналізів на COVID 19 від житомирських енергетиків

Тестування на COVID 19  у Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського відтепер буде швидше і ефективніше. Лікарня прийняла у подарунок від АТ «Житомиробленерго» та Житомирської обласної енергопостачальної компанії  лабораторне обладнання, яке робить IFA тести та визначає наявність антитіл коронавірусу, а також робить ще багато різних аналізів у короткий термін. Одночасно такий апарат може обробити 86 IFA тестів та ще зробити 10 інших аналізів. Вартість такого обладнання 550 тисяч гривень без ПДВ.
- Це надзвичайно важливий вчинок з боку меценатів, бо саме зараз, у період розгортання другої хвилі коронавірусної епідемії, потреба у такому апараті дійсно дуже висока, тому ми дуже вдячні за такий подарунок, тим більше, що це вже не перший такий прояв благодійності нашій лікарні, - зазначив генеральний директор медичного закладу Богдан Леськів.
Голова Правління АТ «Житомиробленерго» Олексій Шекета, у свою чергу, подякував медикам за самовіддану працю, яка є особливо важливою у будь який час, тим більше у час епідемій, й додав що роблять усе можливе, аби допомогти побороти інфекцію та запобігти її розповсюдженню. Для цього  придбали найновітніший апарат, який сьогодні існує у світі, для проведення тестів, й решти аналізів, на які розраховане це медичне обладнання. 
- Ми радо відгукнулися на ініціативу Житомиробленерго й долучилися до такої потрібної благодійної справи, бо вбачаємо потребу області у цьому саме у такий складний  час боротьби з коронавірусом. Добре, що разом ми змогли надати таку допомогу лікарні , -зазначив керівник ЖОЕК Андрій Гуцало. 
Слід зазначити, що з самого початку пандемії через коронавірусну інфекцію  керівництво АТ «Житомиробленерго» не стояло осторонь проблем, з якими стикнулися медики Житомирської області. Медичні заклади відчули гостру необхідність у сучасному обладнанні для спасіння пацієнтів. Одними з перших з допомогою відгукнулися енергетики й придбали апарат штучної вентиляції легенів та захисні маски для Житомирської обласної лікарні. Крім цього в Житомирської районній лікарні допомагають рятувати життя та контролювати стан важких хворих два нових монітори пацієнта, які нещодавно придбані для медзакладу АТ «Житомиробленерго» та профспілкою енергетиків.