СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 14.05.2022

Пішов з життя Остапенко Віктор Іванович

14.05.2022р.  перестало  битися серце  Остапенка Віктора Івановича.

З глибоким болем колектив Житомиробленерго прийняв  звістку про раптову смерть людини, яку поважали за мудрість та щирість, професіоналізм і відповідальність.
Народився 27 серпня 1967 року в с. Петропавлівка, Городищенського району, Черкаської області.  В 1988 році, після звільнення з військової служби, поступив на навчання в Українську сільськогосподарську академію, яку закінчив у 1993 році за  спеціальністю електрофікація і автоматизація сільського господарства, інженер-електрик. 
До останнього дня життя його доля тісно і нерозривно пов'язана з електроенергетикою  Житомирської області. Свій трудовий шлях він розпочав  майстром в Житомирський мехколоні, де працював з липня 1993 року по серпень 1999 року. В «Житомиробленерго» - з  серпня 1999 року на посаді інженера ІЗП. З липня 2004 року  призначений заступником начальника служби ІЗП Товариства. 

Правління, профспілковий комітет, колектив АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» висловлюють слова глибокої скорботи дружині, сину, рідним та близьким покійного. Ми сумуємо і пам'ятаємо його, він вічно житиме в наших серцях.