СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 19.11.2021

Ювілейний Чемпіонат України з футзалу (Анонс)

З 22 по 26 листопада у м. Трускавці відбудеться ХХ Чемпіонат України з міні-футболу серед аматорських команд енергокомпаній. У змаганнях візьмуть участь 12 команд. Приймає Чемпіонат на правах переможців минулих змагань АТ "Житомиробленерго" . Слід зазначити, що житомиряни вибороли кубок Чемпіонату 5 разів поспіль й налаштовані вибороти 6й. 

Голова Правління АТ "Житомиробленерго" Олексій Шекета вітає учасників Чемпіонату:

Дорогі друзі, шановні мої колеги!

Вітаю Вас з ювілейним ХХ Чемпіонатом України з міні-футболу серед  аматорських команд енергокомпаній. Ці щорічні змагання є не просто випробовуванням сил, спритності та демонстрацією спортивної підготовки  футболістів-аматорів наших компаній, це подія, яка посилює наш енергетичний дух, об’єднує нас у прагненнях до перемог, а також  дарує ні з чим не зрівняні емоції. Для нас завжди є великою честю приймати учасників та гостей Чемпіонату. Цього разу Чемпіонат відбувається у прекрасному місті Трускавці, яке відоме цілющою силою природи та гарними краєвидами. Тож нехай нам усім сприятиме атмосфера цього прекрасного місця на шляху до омріяних золотих медалей, та кубка, який наша команді «Енергія» виборювала 5 раз поспіль, і я дуже пишаюся цим!

Бажаю Вам бадьорості, наснаги, здоров’я та вдачі! Нехай ХХ Чемпіонат додасть упевненості та оптимізму! Час наших спільних спортивних випробувань та дружнього спілкування пробіжить дуже швидко, але незабутні яскраві враження залишаться на завжди!