СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 29.07.2021

Підбито підсумки роботи за 6 місяців

29 липня під головуванням Олексія Шекети  відбулася виробнича нарада по підбиттю підсумків роботи  АТ“Житомиробленерго”  за  6 місяців поточного року, в якій прийняли участь, окрім керівницва управління Товариства, начальники та головні інженери РЕМ.

Директори за напрямками діяльності Товариства обговорювали з начальниками РЕМ  низку важливих для підприємства питань, виконання доведених планів, завдань тощо.  Одним з найважливіших питань, на якому наголошувалося на нараді було питання оперативності ліквідування аварійних відключень а також планових завдань.   Під час наради наголошувалося на важливості дотримання нормативів втрат електричної енергії, що являє собою стабільну і системну роботу не тільки у напрямку експлуатації ліній електропередачі у належному стані, але й виявлення фактів позаоблікового споживання електрики, тобто крадіжок. Особливу увагу було приділено стану охорони праці, виробничій дисципліні  та  заходам по запобіганню крадіжок обладнання.