СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 31.03.2021

Додаткова відпустка працівникам через COVID-19

Починаючи з квітня місяця працівники АТ «Житомиробленерго» можуть отримати додаткову оплачувану відпустку тривалістю чотири дні, без врахування вихідних. Скористатися такою відпусткою можуть працівники Товариства, які лікувалися від COVID-19, відразу після закриття лікарняного. Тобто 4 дні за рахунок компанії, перехворівши на коронавірус, працівники зможуть відпочивати та відновлювати сили. Така практика  запроваджена поки що на три місяці.

Таке рішення сьогодні  прийняло Правління АТ «Житомиробленерго» зважаючи на те, що ця хвороба є дуже виснажливою для організму і потрібен певний час, аби відновитися. Посилену турботу про працівників через COVID-19 Товариство проявляє не вперше. За минулий рік працівникам двічі надавалася допомога на придбання засобів захисту на загальну суму 5 тис.грн. кожному.