СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 09.02.2021

До ускладнень погоди готові

     Цьогорічна зима видалася напрочуд сніжною, на відміну від низки теплих безсніжних зим. Але снігопади не єдина ознака січня і лютого. Обледеніння, температурні гойдалки та штормовий вітер – особливості зимової погоди, які приємними назвати важко, тим більше, що шкоди такі погодні умови можуть наробити багато. Потерпають високі дерева,  які не витримуючи вітряних і снігових навантажень, падають й руйнують лінії електропередачі.  Незважаючи на те, що працівниками обленерго щорічно проводиться розчистка охоронних зон ліній електропередачі від зелених насаджень, високі дерева, які ростуть  поза цією зоною дістають при падінні електропроводи і тягнуть їх за собою, що є основною причиною аварійних відключень на поліссі.
     За попередженнями синоптиків найближчими днями в Україні очікуються ледяні дощі, що вкрай небезпечно для електричної інфраструктури області. Технічний директор АТ «Житомиробленерго» Олександр Остапенко зазначає: «До таких стихійних явищ ми готуємося заздалегідь. Комплектується  аварійний запас необхідних матеріалів і палива, підготовлений транспорт, працівники забезпечені усім необхідним для ліквідації наслідків стихійних явищ.   Передбачити аварійну ситуацію неможливо, але ми з упевненістю можемо стверджувати, що готові  миттєво реагувати на неї, аби відновлення електроживлення відбулося як можна скоріше.