СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 29.10.2020

Облаштування виробничих баз

В «Житомиробленерго» дбають не тільки про те, щоб  електрична енергія передавалася надійно і якісно, але й про стан виробничих баз та умови праці для працівників, адже будівлі і приміщення  час від часу потребують поточних ремонтів.

 Цього року було зосереджено чимало зусиль на виробничій базі, що на вулиці Жуйка у місті Житомирі. Провели ремонт асфальтного покриття нижньої площадки території з  нанесенням відповідної дорожньої  розмітки, перед цим  забезпечили резервне електроживлення об’єктів. Облицювали виробничі будівлі фасадними металевими касетами, які виготовили власними силами, замінили покрівлю на кількох виробничих будівлях, провели  внутрішній ремонт боксів, кабінетів, приміщення ремонтного цеху служби транспорту, замінили десятки метрів внутрішньої огорожі. Пофарбували великий кран та ангар. Провели низку заходів для розширення кол-центру.

Облаштували на прилеглій до будівель  території  гарні клумби з рослинами й поставили лавки. Щороку проводяться внутрішні й зовнішні  ремонти приміщень в районах електромереж. Цього року провели ремонтні роботи в Малинському, Романівському і Коростишівському РЕМах.