СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 20.05.2020

Провели на заслужений відпочинок очільника Пулинського РЕМ

20 травня трудовий колектив АТ «Житомиробленерго» провів начальника Пулинського РЕМ на заслужений відпочинок.

Усе життя присвятив служінню енергетичній ниві Олексій Миколайович Літвін. З молоду обравши цю професію, не зрадив їй все життя: у 1970 році став студентом Київського енергетичного технікуму, після служби в армії розпочав трудовий шлях на підприємстві «Київенергоспецремонт» слюсарем 4розряду по ремонту обладнання. З 1976 року Олексій Миколайович розпочинає роботу у Червонармійському, а  нині Пулинському РЕМі інженером, диспетчером. У 1989р. стає головним інженером, а з 2011 – начальником Пулинського району електромереж. Енергетичною стежиною батька пішов і його син Ігор.

За самовддану сумлінну працю Літвін О.М. нагороджений «Почесною грамотою» Мінпаливенерго, нагрудними знаками «Відмінник енергетики України» та «Почесний енергетик Житомирщини», а 15 травня Олексія Миколайовича було нагороджено нагрудним знаком «За заслуги в розвитку енергетики Житомирщини».