СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 04.01.2022

ДО УВАГИ НЕПОБУТОВИХ СПОЖИВАЧІВ!!!

Повідомляємо що згідно з постановою НКРЕКП від 25.08.2021 № 1431 з 01.01.2022 втратила чинність постанова НКРЕКП від 13.08.1998 № 1052 якою було затверджено порядок визначення класів споживачів електричної енергії диференційованими за класами напруги.

Разом з тим з 01.01.2022 набула чинності постанова НКРЕКП від 25.08.2021 № 1430, якою внесені зміни до Порядку встановлення (формування) тарифів на послуги з розподілу електричної енергії, затвердженого постановою НКРЕКП від 05.10.2018 № 1175.

Абзацами другим-четвертим пункту 8.1 глави 8 Порядку визначено, що споживачі, які отримують електричну енергію від оператора системи розподілу на межі балансової належності номінальною напругою 27,5 кВ та вище, а також споживачі, приєднані до шин електростанцій (за винятком суб'єктів господарювання, що виробляють електричну енергію з альтернативних джерел, а саме з енергії сонячного випромінювання, біогазу, біомаси, енергії вітру та мікро-, міні- та малими гідроелектростанціями), відносяться до 1 класу напруги.

Споживачі, які отримують електричну енергію від оператора системи розподілу на межі балансової належності номінальною напругою нижче 27,5 кВ, відносяться до 2 класу напруги.

Клас напруги встановлюється споживачу окремо за кожною межею балансової належності.

З огляду на вказане звертаємо увагу субспоживачів, у випадку наявності у основного споживача, який відноситься до 1 класу напруги, приєднаних до його мереж субспоживачів, що отримують електричну енергію на межі балансової належності між основним споживачем та субспоживачем зі ступенем напруги нижче 27,5 кВ, такі субспоживачі відносяться до 2 класу напруги.

          Повідомляємо про оприлюднення змін до договору споживача про надання послуг з розподілу (передачі) електричної енергії (далі - договір) відповідно до вимог пункту 12.2. Типового договору споживача про надання послуг з розподілу(передачі) електричної енергії.

         А саме, до додатку 3.1 договору:

  • 1 клас напруги визначається для споживачів на межі розподілу балансової належності із ступенем напруги 27,5 кВ та вище;
  • 2 клас напруги визначається для споживачів на межі розподілу балансової належності із ступенем напруги нижче 27,5 кВ;

Ознайомитись із величиною діючих тарифів на послуги з розподілу електричної енергії  АТ «Житомиробленерго» можливо на головній сторінці веб-сайті АТ «Житомиробленерго».