СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 07.12.2021

Нова техніка працюватиме в охоронних зонах ЛЕП

Два новеньких мульчера (кущорізи) «Berti» на базі тракторів ХТА-200-02М, придбаних за рахунок інвестпрограми, поповнили автопарк АТ «Житомиробленерго». Відтепер вони працюватимуть на ділянках, де необхідно розчищати охоронні зони ліній електропередачі від зелених насаджень під проводами.
Один поїхав до Новоград-Волинського РЕМ, інший використовуватиме служба ліній. Начальник Новоград-Волинського РЕМ Олександр Самчук зазначив: «Така техніка дуже необхідна, вона економить час та зусилля людей, надійна та зарекомендувала себе добре в роботі. Використання мульчерів в нашій щоденній роботі дозволить забезпечити ще більшу надійність мереж та якість електричної енергії».
Начальник служби транспорту Олег Демянчук задоволений цією технікою, й повідомив, що вже є позитивний досвід від роботи таких кущорізів, адже протягом 2019-20 років по інвестпрограмі було придбано 2 мульчера - для Зарічанського та Коростенського РЕМ. За час використання вони показали свою ефективність, крім того за весь цей час ця техніка не ламалася.