СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 04.08.2021

Діти енергетиків відпочили на березі Чорного моря

Літо для дітей – то  пора відпочинку та оздоровлення. Саме тому, керівництво та профспілковий комітет АТ «Житомиробленерго» завчасно подбали про літній відпочинок на березі Чорного моря для дітей працівників Товариства. У липні місяці 50 дітлахів з Житомирщини мали змогу оздоровитися у Скадовському таборі «Чемпіон», звідки й повернулися засмаглими та радісними. Кожного дня для дітей влаштовувалися розважальні та  спортивні заходи, сумувати не було коли. Окрім цього 10 дітей енергетиків відпочили у Прикарпатті.  Цього року кожен бажаючий працівник мав змогу відпочити з родиною на базі відпочинку Товариства «Сімейний затишок», що знаходиться у Залізному Порту – біля  120 людей приїжджає кожні 12 днів, база повністю заповнена відпочивальниками.

 Турбота про працівників та їхніх дітей, завжди є важливим питанням для правління Товариства та Профспілки і тому щорічно організовується такий відпочинок та вишукуються фінансові можливості.

\