СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 22.12.2020

Незвичний формат святкування професійного свята.

 

22 грудня, у найкоротший день року, працівники АТ «Житомиробленерго»  традиційно відзначають своє професійне свято – День енергетика.  Коронавірусна пандемія внесла корективи не тільки у підходи до організації робіт, зміни торкнулися також і свят. Цього року працівники Товариства не збиралися разом на урочистості, аби не створювати умови для поширення інфекції. Але Правління Товариства не могло  не привітати працівників, яких було нагороджено новою  відзнакою «Найкращий працівник року», яку запровадили у 2020 році.  
«Дорогі колеги! Вітаю Вас з нашим професійним святом. Багато ми зробили, багато ще треба зробити, але я упевнений , що нам все вдасться. Яких би не було викликів, яких би не було проблем, ми все здолаємо. Не було ще такого, щоб ми не справилися! Ми найкраща компанія холдінгу, найкраща компанія України. Це не легко, бо кожного разу нам треба підкреслювати і доводити, що ми є найкращими», - привітав працівників Голова Правління Олексій Шекета під час нагородження.
Окрім зазначених нагород, у колективах Товариства керівники структурних підрозділів вручали грамоти і подяки працівникам, а також корпоративні нагороди - нагрудні знаки «Почесний енергетик Житомирщини» та «За заслуги в розвитку енергетики Житомирщини».
У свою чергу Голова Профспілки вручив цінний подарунок – годинник начальнику юридичного відділу Андрію Ковалю. 
З нагоди професійного свята Міненерговугілля нагородило   нагрудним знаком «Відмінник енергетики України» машиніста підіймальної машини Чуднівського РЕМ Чаруна М.М. , а  Житомирська обласна рада привітала грамотою електромонтера Коростишівського РЕМ Мацієвського Ю.В.